You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Уплътнителни ръкави

Описание

Уплътнителните ръкави на Inkema са проектирани да осигурят значителни икономии на енергия, тъй като поддържат топлината вътре в сградата, осигуряват по-добра вътрешна хигиена и благодарение на тяхната сигнална система, улесняват маневрите за приближаване на камионите, без това да влияе на скоростта и гъвкавостта при товаро-разтоварните операции.

Изолиращият ръкав е оформен от П-образна конструкция, която поддържа набор от платна, които уплътняват тялото на камиона.

Таза конструкция се предлага в алуминий или може да бъде поцинкована и може да бъде само-прибираща се, фиксирана, фасадна, надуваема или товарен уплътнител.

  • Самоприбиращ ръкав
  • Фиксиран ръкав
  • Товарен уплътнител ръкав
  • Надуваем уплътнителен ръкав
  • Фасаден уплътнителен ръкав

Самоприбиращ се уплътнителен ръкав

Най-масово използваният продукт в Логистиката Самоприбиращият се уплътнителен ръкав на Inkema с наклонен покрив е изграден от П-образна конструкция, която побира серия платна, които се адаптират към каросерията на камиона.

Тази конструкция е прибираща се, така че ако камионът извърши някаква неправилна маневра, заслонът се връща в първоначалното си положение.

Целта е да се осигури перфектно уплътнение при товарене и разтоварване, за да се постигнат значителни икономии на енергия и произтичащата от това защита на стоките. Самоприбиращият се уплътнителен ръкав на Inkema се състои основно от следните елементи:

  • Структура: Изработена от 2 мм поцинкована тръба, свързана с цинкови пръти и покрита с PVC платно с дебелина 0,5 мм която е много здрава благодарение на вътрешната гъвкава полиестерна мрежа, от която е направена. Тази конструкция е наклонена в горната част на ръкава, за да се гарантира, че всяка дъждовна вода тече свободно.
  • Платна: продуктът се състои от две странични платна, на които са отпечатани сигнални ленти, които помагат при маневрирането на камиона и горно платно, което оформя покрива. Тези платна са направени в две тъкани от полиестерна секция, за да улеснят събирането, покрити с 3 мм черен PVC, устойчив на удари и надраскване.

Фиксиран уплътнителен ръкав

Функционалност и ефикасност: перфектната комбинация. Някои компании изискват напълно неподвижни уплътнителни ръкави за своите съоръжения и в този случай решението е фиксираната изолираща клетка. Продуктът се състои от П-образна конструкция, която държи набор от платна, за да образува малък тунел, който се адаптира перфектно към каросерията на камиона.

Целта на фиксирания уплътнителен ръкав е да осигури перфектно уплътнение при товарене и разтоварване, за да се постигнат значителни икономии на енергия и да се защитят стоките.

DOCK SEALS – Товарен уплътнител

За конотрол на температурата.

Inkema Dock Seals е изграден с матрица от техническа пяна с висок индекс на възстановимост, облицована с полиестерно платно с PVC от двете страни.

Когато превозното средство започне да приближава до товарния отсек, за да се разтовари, то се опира на конструкцията и я натиска. Резултатът е перфектното уплътнения между товарния отсек и автомобила, спиращо навлизането на въздух и външни елементи.

Благодарение на здравите полиестерни тъкани, покрити с PVC, Inkema Dock Seals са създадени за да издържат на непрекъснато триене, причинено от маневри, свързващи товарния отсек с камиона.

Надуваем уплътнителен ръкав

Надуваемите уплътнителни ръкави на Inkema са проектирани така, че винаги да осигуряват оптимално уплътнение по време на процеса на товарене и разтоварване. Те са снабдени с надуваема система за свързване, като се използва въздух от турбина. Чрез монофазен вентилатор за ниско налягане и еластична единица за връщане на ръкава в първоначалното му положение.

Перфектното уплътнение на нашите надуваеми ръкави към камионите осигурява значителни икономии на енергия чрез термична изолация на екстериора и осигуряване на по-голяма вътрешна хигиена, без да се засяга комфорта и гъвкавостта на маневра.

Фасаден уплътнителен ръкав

Фасадният уплътнителен ръкав на Inkema е изграден по същия начин, както самоприбиращият се уплътнителен ръкав с П-образна структура, съдържаща набор от платна, които се адаптират перфектно към всички видове камиони.

Тези платна са вградени във фасадата с обикновена рамка. PVC завесата е монтирана директно върху предния алуминиев профил.