You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Специални рампи

Описание

Възползвайте се от нашите иновацонни технологии. Мнозина вече го направиха.

Основната функция на отдел R + D + I на Inkema е да изследва и създава нови продукти с най-високо качество, които да задоволят нуждите на един все по-взискателен пазар.

По-долу има няколко примера за специални приложения. И помнете, ако не можете да намерите това, което търсите в този каталог, или ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

  • Модели
  • Цветове и Покрития

Дворна Рампа RH65

НАЙ-ГЪВКАВОТО РЕШЕНИЕ Дворната рампа Inkema RH65 е най-универсалната рампа на пазара в момента. Препоръчва се за товарене и разтоварване в индустриални складове и помещения без бетонни рампи, позволяващи на карите да достигнат до камиона от кота нула. В зависимост от нуждите на всеки клиент, те могат да бъдат направени с различна дължина и с различна товароносимост. След като рампата е свързана на височината на камиона, тоя е закрепена от верижна система, която блокира и предотвратява рампата и камион да се отделят, като по този начин позволява товаро- разтоварните дейности да се извършва гладко. Неговата хидравлична система за повдигане може да се задвижва по три различни начини: чрез ръчна помпа, помпа активирана от ниско напрежение електрически мотор и захранван от батерии или от помпа, задвижвана от електрически мотор, свързан директно към основната с удължител.

Подът има покритие против хлъзгане с рифелирана плоча отпред и крайни части, които позволяват всякакви движения, включително завъртането на колелата на кара, без да нанесе щети на покритието. Останалата част от междинния участък, където колета на карите не могат да се въртят, образува се от метал тип tramex решетка, поддържана от метална профилна конструкция.

  • 1. От всяка страна дворната рампа е снабдена със здрави релси които са основна част от структурата, в допълнение служат като предпазни парапети.
  • 2. Вградените колела на рампата, дават възможност за преместването и до желаната точка.
  • 3. RH65 има няколко анкерни вериги за закрепване на дворната рампа към леглото на камиона.

Хидравличен мост

Това е товарен мост, с който може да се работи хидравлично без никакви усилия. Положението му може да бъде променено от положението за почивка (вертикално) до работното положение (хоризонтално). Неговата здрава, регулируема опорна система е адаптивна към денивелирани терени, което го прави здрав, безопасен и може да се използва като продължение на товарният отсек. Неговата двойна хидравлична блокираща система автоматично се активира, когато остане в позиция за почивка.

Рампа RH15

Тази рампа е специално разработена за товарене / разтоварване на животни. Благодарение на дължината си позволява разтоварване на камиони с добитък от различни нива, образувайки плавен и инепрекъснат наклон, който позволява на животните да се спускат лесно и безопасно.

Комбинирана рампа SR

Тази комбинация от Ножичен лифт и Нивоизравнителна рампа позволява още по голяма гъвкавост при товаро-разтоварните дейности. Най-доброто решение при работа с различен тип превозни средства и липса на подходяща бетонна рампа.

6 метрова Нивоизравнителна рампа

Един пример за поръчкова рампа с дължитена 6 метра, която показва колко гъвкави могат да бъдат Inkema в производството и проектирането на нивоизравнително оборудване по желание на клиента.

Inkema се грижи за всеки един детайл

Изборът на цвят е изключително важен при крайния избор на Нивоизравнителна рампа. Стандартният цвят при нас е RAL7016. Срещу допълнително заплащане, ние можем да боядисаме всеки един детайл до получаване на желаният от Вас завършен вид на Вашата нова Нивоизравнителна рампа.

Въглеродна стомана, покрита с полиуретанова (PU) основа. Материалът за боядисване се измива и обезмаслява преди нанасяне на боята. Извършва се обработка на на двойно покритие, състояща се от основно покритие от грунд и довършително покритие. Висока устойчивост на корозия и екологични агенти.

Покрития

Въглеродна стомана, потопена в цинк вана с висока температура. Материалът, който ще се третира, се измива и обезмаслява предварително и се потапя в киселинна вана за пълно почистване на примесите и за повишаване на реактивността на черната стомана, а след това се потапя в течна цинкова баня при температура от около 450 ° С, за да се постигне химическото прилепване на цинка към стоманата. На финала се Получава хомогенно покритие върху целия материал, както и отлична устойчивост на корозия и екологични агенти.

Неръждаема стомана

AISI – 304, 316 – В този вариант, продукта е изработен изцяло или частично от неръждаема стомана. Устойчив на всякакъв тип агресивна среда – химически заводи. Изключително подходящ за Хранително Вкусовата Промишленост. Изключително подходящ за външни условия.