You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Телескопична устна

Описание
Телескопичните нивоизравнителни рампи Inkema RH2 и RH3 са най-добрата опция поради тяхната функционалност и ефективност. RH2 има прибираща се устна от 500 мм, а RH3 има прибираща се устна от 1000 мм. Те са идеалното решение за достигане до места, които RH1 няма достъп и са особено полезни за съоръжения, в които са вътрешна и външна топлоизолация е от значение. RH2 и RH3 включват:
 • Основна Платформа с лист от рифелирана стоманена плоча с дебелина 8/10 мм и комплект ламинирани профили и защитни странични панели.
 • Компактна и здрава телескопична устна, направена от рефелирана стоманена плоча с дебелина 13/15 мм. Устната е сгъната и фрезована в външния си край, за да се побере идеално върху камиона и за улесняване на преминаването на мотокари.
 • По-ниска структура, образувана от ламинирани профили върху които са монтирани платформата и хидравличният блок.
Безопасността е основно изискване за всеки професионалист. Поради тази причина всички Рампи на Inkema имат различни системи за безопасност:
 • Аварийно спиране, активирано от изключвател или липса на напрежение.
 • Предпазен клапан против пропадане на рампата, вграден в хидравличния цилиндър.
 • Фиксирани и мобилни странични панели, които служат като предпазител за краката.
 • Основна платформа с повърхност против падане.
 • Сигнали за безопасност под формата на стикери на движещи се части.
 • Предпазна греда, която предотвратява затварянето на рампата по време на поддръжка.
 • Техническа информация
 • Модели
 • Независими конструкции
 • Стадартни размери
 • Конструктивен чертеж
 • Цветове и Покрития

Техническа информация

Хидравлична система, която е специално проектиран ада бъде перфектно прикачена към платформата на камиона. Просто и ефективно. Прибиращата се устна може да се извади под контролирана среда с помощта на електрически контролен панел и поставена на платформата на камиона при оптимални условия.

Дължината на телскопичната устна благоприятства за осигуряване на оптимална изолация на съоръжението, тъй като може да бъде запечатано чрез монтиране на индустриална врата в предна част на рампата.

Хидравличното оборудване включва: 1.5 CV електрически мотор, хидравлична помпа с дебит 5 l / m и 7-литров резервоар с датчик за ниво на масло, предпазен електро-клапан, повдигащ цилиндър с пръчка Ø50 mm, цилиндър на теслкопичната устна с пръчка Ø25 mm и хидравлични маркучи.

Набраздената гребенна система в предната част на машината разпределя усилието върху устната към основната структура по множество точки като по този начин се намалява структурното налягане и увеличаване на полезния живот на машината

Всички компоненти и движещи се части, падаща устна и долна структурата са боядисани по отделно с антикорозионен грунд, последван от слой от висококачествена боя, като по този начин се осигурява двоен 1 + 1 слой, което гарантира 200% защитно покритие.

Положението на теслкопичната устна може да се регулира и оптимизира, тъй като има комплект полиамидни регулиращи плъзгачи. Тези плъзгачи са отговорни за насочването и плъзгането на устната.

Устната има набор от профили и набраздена рифелирана плоча с с дебелина 13/15 мм, образувайки здрава и компактна окомплектовка. Рифелираната плоча на 100 mm от края е сгъната на 5º за перфектно регулиране на подемно-транспортното средство и фрезован от външната му страна край, за да се улесни преминаването на кари.

Всички валове са защитени от корозия чрез пасивизирано, цинково електролитно покритие.

Дизайнът, разработен от Inkema, позволява RH2 и RH3 нивоизравнителни рампи да бъдат поцинкови.

Модел RH11

Вграденият Модел изисква под-рамка, за която да бъде заварен. Самата рамка се изгражда заедно с оформянето на дупката за нивоизравнителната рампа. Предмиствата на този модел са лесният монтаж, преместване на друго място или подмяна с друг производен механизъм в бъдеще.

Висящ Модел RH12

Висящият Модел не изисква предварително изграждане на рамка. Самата нивоизравнителна рампа има предварително монтирана рамка. Поради тази причина, монтажът се извършва едновременно, с което се пести допълнително време при изграждането на този тип оборудване. Рамката е допълнително подсилена и поема целият товар по периферията, с което позволява изграждането на отвора да бъде предвиден за транспортна техника с падащ борд.

Вграден тип кутия RH13-1

Този модел е удобен, в случай, че няма изградена и оформена дупка за монтаж на Вградена рампа. В този случай рампата върви в комплект с основа, която изиграва ролята на самия отвор. По този начин могат да бъдат спестени финансови средства и време за изграждане и оформяне на правилния отвор.

Висящ тип кутия RH13-2

Този модел е удобен, в случай, че няма изградена и оформена дупка за монтаж на Висяща рампа, но се нуждаете от нивоизравнителна рампа за камиони със собствена товарна платформа. Тук инженерите на Inkema предлагат продукт със собствена метална структура, върху която се поставя Нивоизравнителната рампа. По този начин, могат да бъдат спестени финансови средства и време за изграждане и оформяне на правилния отвор.

Независими конструкции

Свободно стояща стоманена рамка – увеличава капацитета за складиране на стоки, чрез изнесен монтаж пред бетонната.

Свободно стоящата рамка е изработена от метал и замества строителния отвор. Свободно стоящата рамка може да се адаптира към различни видове фасади или товарни площадки. Ние проектираме според вида на товарната точка, която клиентът има: триъгълна рамка, стандартна или права рамка и стъпаловидна рамка. Рамката се изработва индивидуално спрямо размера на Нивоизравнителната хидравлична рампа. На разположение са няколко варианта за изпълнение:

Модел RH2/RH3

Висящ Модел RH2/RH3

Вграден тип кутия RH2/RH3

Конструктивен чертеж

При поискване от възложителя.

Inkema се грижи за всеки един детайл

Изборът на цвят е изключително важен при крайния избор на Нивоизравнителна рампа. Стандартният цвят при нас е RAL7016. Срещу допълнително заплащане, ние можем да боядисаме всеки един детайл до получаване на желаният от Вас завършен вид на Вашата нова Нивоизравнителна рампа.

Въглеродна стомана, покрита с полиуретанова (PU) основа. Материалът за боядисване се измива и обезмаслява преди нанасяне на боята. Извършва се обработка на на двойно покритие, състояща се от основно покритие от грунд и довършително покритие. Висока устойчивост на корозия и екологични агенти.

Покрития

Въглеродна стомана, потопена в цинк вана с висока температура. Материалът, който ще се третира, се измива и обезмаслява предварително и се потапя в киселинна вана за пълно почистване на примесите и за повишаване на реактивността на черната стомана, а след това се потапя в течна цинкова баня при температура от около 450 ° С, за да се постигне химическото прилепване на цинка към стоманата. На финала се Получава хомогенно покритие върху целия материал, както и отлична устойчивост на корозия и екологични агенти.

Неръждаема стомана

AISI – 304, 316 – В този вариант, продукта е изработен изцяло или частично от неръждаема стомана. Устойчив на всякакъв тип агресивна среда – химически заводи. Изключително подходящ за Хранително Вкусовата Промишленост. Изключително подходящ за външни условия.