You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Падаща устна

Описание
Обикновен, бърз и функционален. Без съмнение Inkema RH1 е най-доброто решение за всеки един товарен отсек. Хидравличния механизъм и падащата устна позволяват на рампата да покрие пролуката и различната височина между рампа и камион, оставяйки я да стои здраво и неподвижно върху товарния отсек. Нивоизравнителната хидравлична рампа INKEMA RH 1 e съставена от 3 основни части:
 • Основна Платформа с лист от рифелирана ламарина с дебелина 6/8 мм и комплект ламинирани профили и защитни странични панели.
 • Устна, изработена от рифелиран лист с дебелина 13/15 мм. Устната е сгъната и скосена в края, за да се побере в отвора на камион и да се улесни преминаването на мотокарите и палетните колички.
 • Долната структура, образувана от ламинирани профили върху които са разположени платформата и хидравличния цилиндър.
Безопасността е основно изискване за всеки професионалист. Поради тази причина всички Рампи на Inkema имат различни системи за безопасност:
 • Аварийно спиране, активирано от изключвател или липса на напрежение.
 • Предпазен клапан против пропадане на рампата, вграден в хидравличния цилиндър.
 • Фиксирани и мобилни странични панели, които служат като предпазител за краката.
 • Основна платформа с повърхност против падане.
 • Сигнали за безопасност под формата на стикери на движещи се части.
 • Предпазна греда, която предотвратява затварянето на рампата по време на поддръжка.
 • Техническа информация
 • Модели
 • Независими конструкции
 • Стадартни размери
 • Конструктивен чертеж
 • Цветове и Покрития

Техническа информация

Конструкция със самопочистващите се плоски панти, със ST-52 лазерно изрязана стомана за перфектно подравняване и резистентност. В допълнение, той е проектиран да ограничи луфта на подвижните елементи от рампата поради замърсяване.

Хидравличното оборудване се състои от 1.0 CV електрически мотор, хидравлична помпа с дебит 5 l / m и 7 литра резервоар с преглед на нивото на маслото, предпазен електро клапан, Хидравличен цилиндър с пръчка Ø50 mm, цилиндър за падаща устна с пръчка Ø30 mm и хидравлични маркучи.

Всички Валове са защитени от корозия чрез цинково електролитно покритие.

Центрираща система между падащата устна и гнездото с найлонови разделители за да се гарантира, че устната винаги е в правилната работа позиция.

Целият контролен панел е проектиран от Inkema. Поради тази причина има различни програми за различни маневри.

Една характерна особеност на RH1 е, че когато устната е легнала върху товарния отсек на камиона, рампата се адаптира към повдигане и спускане на камиона, причинен от товарене и разтоварване, благодарение на страничния наклон.

Предпазният вентил против падане в хидравличния цилиндър е проектирани така, че да може да бъдат блокиран, ако транспортното средство неочаквано се отдръпне, като предотврати падането на оператори, мотокари и др.

Всички компоненти и движещи се части, падаща устна и долна структурата са боядисани по отделно с антикорозионен грунд, последван от слой от висококачествена боя, като по този начин се осигурява двоен 1 + 1 слой, което гарантира 200% защитно покритие.

Модел RH11

Вграденият Модел изисква под-рамка, за която да бъде заварен. Самата рамка се изгражда заедно с оформянето на дупката за нивоизравнителната рампа. Предмиствата на този модел са лесният монтаж, преместване на друго място или подмяна с друг производен механизъм в бъдеще.

Висящ Модел RH12

Висящият Модел не изисква предварително изграждане на рамка. Самата нивоизравнителна рампа има предварително монтирана рамка. Поради тази причина, монтажът се извършва едновременно, с което се пести допълнително време при изграждането на този тип оборудване. Рамката е допълнително подсилена и поема целият товар по периферията, с което позволява изграждането на отвора да бъде предвиден за транспортна техника с падащ борд.

Вграден тип кутия RH13-1

Този модел е удобен, в случай, че няма изградена и оформена дупка за монтаж на Вградена рампа. В този случай рампата върви в комплект с основа, която изиграва ролята на самия отвор. По този начин могат да бъдат спестени финансови средства и време за изграждане и оформяне на правилния отвор.

Висящ тип кутия RH13-2

Този модел е удобен, в случай, че няма изградена и оформена дупка за монтаж на Висяща рампа, но се нуждаете от нивоизравнителна рампа за камиони със собствена товарна платформа. Тук инженерите на Inkema предлагат продукт със собствена метална структура, върху която се поставя Нивоизравнителната рампа. По този начин, могат да бъдат спестени финансови средства и време за изграждане и оформяне на правилния отвор.

Висящ тип икономичен RH14

RH14 е еволюция на RH1 със специална транспортна височина от 463 мм. Тя е точно измерена спрямо височината на конвенционалните камиони за да могат да бъдат натоварени на един ред 5 броя от RH14. Това определено е отлично решение за намаляване на транспортните разходи и стойността на продукта към крайния клиент. Когато се монтира в отвора, предната греда трябва да се издърпа до правилното положение, така че устната да лежи върху нея и рампата да бъде напълно равна. Поради олекотения си Вариант, след преценка на инженер, може да се постави допълнителна задна опира, за допълнително обезопасяване на продукта.

Всичко в едно

Персонализирано решение за всеки клиент, за разширяване на точките за товарене, без да се налага да се изпълняват каквито и да било допълнителни строителни работи. Всичко, което трябва да направите, е да решите къдеискате да го поставите и да имате налична бетонна рампа „Всичко в Едно“ е изградена от свободно стояща рамка интегрирана на рампата.

 • Структурата може да бъде поцинкована или от неръждаваме стомата, като на всеки останали продукти от гамата на Inkema.
 • Структурите имат крака, които са регулируеми на всеки 25 mm, като по този начин се осигурява бърз, безопасен и лесен монтаж.
 • Нивоизравнителната хидравлична рампа се предлага в един рамер от 2000 х 2300 мм.

Независими конструкции

Свободно стояща стоманена рамка – увеличава капацитета за складиране на стоки, чрез изнесен монтаж пред бетонната.

Свободно стоящата рамка е изработена от метал и замества строителния отвор. Свободно стоящата рамка може да се адаптира към различни видове фасади или товарни площадки. Ние проектираме според вида на товарната точка, която клиентът има: триъгълна рамка, стандартна или права рамка и стъпаловидна рамка. Рамката се изработва индивидуално спрямо размера на Нивоизравнителната хидравлична рампа. На разположение са няколко варианта за изпълнение:

Модел RH11

Висящ Модел RH12

Висящ тип икономичен RH14

Висящ тип икономичен RH14-1

Всичко в едно

Конструктивен чертеж

Примерни чертежи за строителни отвори и монтажни изисквания на база стандартен размер 2000 х 2500 мм.

Модел Вградена RH1

Модел Висяща RH12

Модел Кутия RH13

Модел Висящ тип Икономичен RH14

Модел Висящ тип Икономичен RH14-1

Модел Всичко в едно

Inkema се грижи за всеки един детайл

Изборът на цвят е изключително важен при крайния избор на Нивоизравнителна рампа. Стандартният цвят при нас е RAL7016. Срещу допълнително заплащане, ние можем да боядисаме всеки един детайл до получаване на желаният от Вас завършен вид на Вашата нова Нивоизравнителна рампа.

Въглеродна стомана, покрита с полиуретанова (PU) основа. Материалът за боядисване се измива и обезмаслява преди нанасяне на боята. Извършва се обработка на на двойно покритие, състояща се от основно покритие от грунд и довършително покритие. Висока устойчивост на корозия и екологични агенти.

Покрития

Въглеродна стомана, потопена в цинк вана с висока температура. Материалът, който ще се третира, се измива и обезмаслява предварително и се потапя в киселинна вана за пълно почистване на примесите и за повишаване на реактивността на черната стомана, а след това се потапя в течна цинкова баня при температура от около 450 ° С, за да се постигне химическото прилепване на цинка към стоманата. На финала се Получава хомогенно покритие върху целия материал, както и отлична устойчивост на корозия и екологични агенти.

Неръждаема стомана

AISI – 304, 316 – В този вариант, продукта е изработен изцяло или частично от неръждаема стомана. Устойчив на всякакъв тип агресивна среда – химически заводи. Изключително подходящ за Хранително Вкусовата Промишленост. Изключително подходящ за външни условия.