You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Метални плъзгащи врати с изолация

Описание
Вратата се характеризира с функционалност и лесен монтаж. Вратата може да бъде закрепена към тавана или stenata, което отразява универсалния характер на вратата от гледна точка на приложение. Подобно на другите окачени плъзгащи се врати, Термо Плъзгащата врата може да се произведе като еднокрила или двукрила врата. Ключовото предимство на вратата е нейната естетика, която отразява най-новите тенденции в индустриалното строителство. Вратите се произвеждат от V-ребристи панели и могат да бъдат покрити в RAL цветове. Усъвършенстваните детайли допринасят за хармоничната привлекателност на вратата, която идеално пасва на модерните пространства. Чрез комбиниране на крилото, направено от изолационни панели със система от периметърни уплътнители, ние постигнахме оптималната топлоизолационна характеристика на вратата, потвърдена от Института за строителни изследвания.
За да отговорим на нуждите и идеите на нашите клиенти, които очакват траен, естетичен и оригинален вид, ние предлагаме богат избор от цветове. В резултат на това ние предлагаме възможността да се съчетаят цветовете на вратата и фасадата, дограмата на прозорците или на строителните покрития. За клиенти, които търсят нестандартни цветове, ние подготвихме офертата от 200 цвята RAL за прахово боядисване. Най-съвременните технологии за фолиране позволяват да се получи повърхност от естествена дървесна структура и цвят, както и подобен на RAL палитра. За да задоволим изцяло очакванията на клиентите, ние предлагаме фолио на водещите световни производители.
  • Конструктивен чертеж
  • Дизайн на панела

Конструктивен чертеж

  • 1 - Релсово покритие, което предотвратява навлизането на дъжд.
  • 2 - Ролковите лагери осигуряват продължителна и тиха работа.
  • 3 - Крилото на вратата е изработено от профилирана стоманена ламарина (трапецовидна Т-10), която осигурява правилната му твърдост.
  • 4 - Термоизолационен пакет.
  • 5 - В долната част на вратата е монтирана въздушна решетка, осигуряваща въздушния поток в помещението.
  • 6 - Болтовите съединители на водещите елементи улесняват регулирането на вратата.

Дизайн на панела