You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Top door 68 мм.
  • Top Plus door 69 мм.
  • Описание
  • За поръчки

Входни врати 68мм

Модели без остъкление

Възможни цветове

Модели с остъкление

Декоративни апликации от INOX

Декоративни апликации LACOBEL

Паразитни остъкления

Паразитни остъкления - цветове и размери

Стандартни дръжки

Вертикални дръжки

Видове остъкления

Термо щок каса с прекъснат мост и стандартен праг

Посоки на отваряне

Входни врати 69мм

Модели без остъкление

Възможни цветове

Модели с остъкление

Декоративни апликации от INOX

Декоративни апликации LACOBEL

Паразитни остъкления

Паразитни остъкления - цветове и размери

Стандартни дръжки

Вертикални дръжки

Видове остъкления

Термо щок каса с прекъснат мост и стандартен праг

Посоки на отваряне

Врати за Вашата безопасност и сигурност

DELTA е семейна компания, основана през 1992 г. от Збигнев Ружицки. От началото на своето съществуване, фирмата се занимава с производство дограма с фокус върху механичната защита, главно входни врати и брави против кражба. В момента DELTA DOORS е разпознаваема марка навсякъде в ЕВРОПА като водещ полски производител на взломоустойчиви врати, противопожарни и димоустойчиви врати и врати с повишена акустична или топлоизолация. 27 години опит, използването на иновативни технологии и професионален екип от служители гарантира високото качество на нашите продукти.

ЗАЩИТА ОТ ШУМ - АКУСТИЧНА ИЗОЛАЦИЯ

Компанията има своя собствена оригинална и патентована технология за производство на специална пожаро-шумоизолация така наречен акустичен панел, за който компанията получи две златни медали по време на Международния панаир Будма 2014 г и 2015 г.

ЗАЩИТА СРЕЩУ ВЗЛОМ

Реално няма създадена врата, която да гарантира на 100% устойчивост от взлом и разбиване. Това наименование се използва само в разговорно описание. Единственият правилен и легален термин е терминът "врата с повишена устойчивост на взлом" клас RC съгласно норма EN1627. Освен това, повишената устойчивост на вратата срещу взлом зависи от инструментите, които притежава крадецът и от време, необходимо за отваряне на вратата с помощта на тези инструменти. Важен фактор е какво помещение ще защитава врата: с нисък, среден или висок риск от взлом. Норма UE (EN 1627) класифицира вратата (по отношение на устойчивост на взлом) по класове от 1 до 6. Вратите, които ние предлагаме за Българският пазар са с клас на взломо-устойчивост RC2: защита най-малко 5 минути срещу опитен крадец, оборудван със стоманена лост, отвертки, чук, механична бормашина и клинове.

ЗАЩИТА СРЕЩУ ТОПЛИННИ ЗАГУБИ – ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

Нарастващите цени на енергията, борбата срещу смога и промените в регулациите налагат на клиентите задължението да използват строителни материали (включително врати) с все по-добри енергоспестяващи параметри. Използването на врата с Ud = 2,6W / m K вместо врата с Ud = 1,2W / m K означава почти двойна загуба на топлина през вратата при разлика между външната и вътрешната температура от 1С. Също така трябва не забравяйте, че най-големите загуби на топлина са причинени от лошо уплътнение и използването на стоманени рамки от едно парче с така наречения студен профил. Компанията DELTA DOORS, в отговор на търсенето на пазара, предлага енергоспестяващи врати с дървена и стоманена система Termo ODS , който благодарение на оригиналните решения и патент съчетава предимствата на енергоспестяване, анти-взлом и противопожарна защита.

UV PROTECTION

Истината е, че независимо къде живеете, външността на дома ви е застрашена от увреждане от слънцето. Това е така, защото силното въздействие на ултравиолетовите лъчи и директната топлина върху която и да е зона за продължителен период от време причинява неблагоприятни ефекти върху различни материали. Особено дърво. Тези ефекти включват избледняване, напукване, изкривяване и обелване на външните повърхности и увреждат дълготрайността на материала. Ето защо, всички врати на DELTA DOORS са оборудвани с UV защитен PVC ламинат, който предпазва от вредното лъчение и гарантира най-малко 5 години цялостната защита на покритието.

Как да поръчам моята нова входна врата?

- Всички посочени цени са с вкл. ДДС

- Всички цени са с включена доставка в обл. Варна, обл. Шумен, обл. Добрич.

- За заявка, обадете се на посочените в контакти телефони и направете своята заявка за модел.

- За врати на склад, срока за доставка е до 7 работни дни.

- За врати по поръчка – 5/6 седмици.