КП Билд ООД, гр. Варна, ул. Братя Миладинови 68, тел: 052/949275, e-mail: office@kp-build.eu

С нас се свърза клиент, чието желание бе да разчупи стереотипа на металните врати и оградите от ковано желязо с едно ново и по съвременно решение за своята ограда и портали. Ние от K&P BUILD LTD. приехме това предизвикателство и крайният резултат очарова дори самите нас.

Представя Ви за първи път на българският пазар Оградни Пана от Сандвич панели за гаражни врати. Рамките могат да бъдат изработени от Обикновени прави профили или ковани профили с нормални или ковани шини в цвят по RAL избор на клиента. Самите сандвич панели са в еднаква окраска с порталните врати, гаражните врати в цвят имитация на дърво Златен Дъб. Вътрешността на панелите, както и самите профили са боядисани в цвят близък до имитация на дърво, което внася нотката на съвършенството. Устойчивостта на този продукт е без съмнение – 42мм дебелина на панелите с 2х0.7мм стоманени листи от всяка една страна. Материал, устойчив на всякакви външни атмосферни капризи и чудеса.

В порталните плъзгащи врати интегрирахме пешеходни, с което спестихме място и не нарушихме естетиката на самата ограда. Вратите са с дължина 5000мм и височина 2250мм, задвижвани от електродвигатели Sommer Germany.

 

.

BACK