КП Билд ООД, гр. Варна, ул. Братя Миладинови 68, тел: 052/949275, e-mail: office@kp-build.eu

Един прекрасен пример за това, как разнообразието от дейности които предлагаме, влизат в употреба и улесняват крайният клиент при неговият избор за изпълнител на различни по тип дейности.

Всеки един дом, сътворен с любов и желание заслужава да получи най-добрият облик в своя завършващ край. Тук доставихме и въведохме в експлоатация четири броя Секционни гаражни врати с термопанели от 42мм, задвижвани от електродвигатели MARANTEC (Германия). Вратите са в изключително популярният и желан от нашите клиенти цвят ОРЕХ. Към оградите на тази уникална къща, изработихме и въведохме в експлоатация шест метрова плъзгаща портална врата на конзолен механизъм, изработена отново от идентични на секционните врати термопанели в цвят ОРЕХ, една двукрила и една еднокрила портална врата изработена по същият начин. Вратите се задвижват от високо технологичните ни двигатели SOMMER (Германия). Всички доставени от нас врати на този обект са синхронизирани за работа към един дистанционно управление, въпреки различните производители на двигатели.

Клиентите ни останаха доволни от свършената работа и ни поръчаха да изработим по собствен дизайн парапети от ковано желязо, които да бъдат еднакво функционални и красиви на външен вид. За да съчетаем цветовете с фасадата и вратите, допълнително изработихме и дървен обков, който боядисахме със защитна боя и яхтен лак и монтирахме в най-горната част на всички парапети. Общата дължина на изработеното от нас ковано желязо надминава 100м, междинната вътрешна врата от същият материал е тип Хармоника, поради недостиг на място за двукрил портал. Тази врата разполага и с вградена пешеходна, която улеснява достъпа до дома на клиентите ни.

В галерията по долу, може да се убедите в качеството и красотата на извършената от нас работа.

BACK