КП Билд ООД, гр. Варна, ул. Братя Миладинови 68, тел: 052/949275, e-mail: office@kp-build.eu

„КП БИЛД“ ООД е изключителен собственик на марките „K&P BUILD“ и „K&P DOORS“. Марката оперира на територията на Североизточна България от края на 2004-та година. През годините сме били представители на редица марки в сектора на гаражните и индустриалните врати. Опитът ни на пазара ни доказа като коректен и качествен партньор в очите на многобройните ни клиенти. За повече от 10 години, ние сме въвели в експлоатация над 5000 гаражни и индустриални врати, доставили сме и монтирали над 1000 претоварни рампи и мостчета. Нашите клиенти ни довериха и пожарната си безопасност с над 2000 монтирани пожароустойчиви врати. Гордеем се, че най-голямата индустриална секционна врата в Североизточна България е доставена и монтирана именно от нас с внушителните си размери от 10 000мм х 8 000мм. За времето, през което сме основен лидер в доставките и сервиза на гаражни и индустриални врати, нямаме нито една рекламация или недоволен клиент.

ЗА НАС НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА“  

инж. Красимир Лозанов /управител/

Самочувствието и амбицията, която натрупахме през годините ни увери в способностите ни да се развиваме. Желанието ни е да обогатяваме продуктовата гама в различни сектори и дейности. През 2013-та година компанията добави нова услуга, в която показахме отново качество и коректност на достъпни цени – строителство и строително-монтажни дейности. Визитната ни картичка може да се види на входа на кк „Св. Св. Константин и Елена“ – Апартаментен Комплекс „САНА“.

От 2015-та година, компания „Кей Пи Билд“ ООД е изключителен представител и вносител на висококачествените декоративни мазилки „ЕЛФ-ДЕКОР“. С този иновативен продукт имаме желанието да представим дейността си в различни аспекти и да подсигурим по голям избор на нашите нови и дългогодишни клиенти и партньори.

Историята на една компания се вижда в удовлетворението на своите клиенти. Ако правиш нещата за тях така, както би ги направил за себе сикрайният резултат не се купува с пари. Той е безценен и го виждаш в усмивките на хората

  • мен. Павел Лозанов /управител/

kp-istoriq

BACK