КП Билд ООД, гр. Варна, ул. Братя Миладинови 68, тел: 052/949275, e-mail: office@kp-build.eu

КП Билд ООД се задължава да предостави максимална гаранция за всички продукти и услуги, предоставени от фирмата.

warranty-5-years (Small) warranty-2-years (Small)

КП Билд ООД е лицензирана фирма имащата право да извършва сервизно обслужване над следните марки продукти: SECDOOR, MARANTEC, SOMMER, DOCO, ELF-DÉCOR, LOADING SYSTEM, PROMSTILE, HAFA, DITEC, HORMANN, INKEMA, и други марки от подобен вид.

КП ООД определя в договорите си със своите клиенти гаранционните срокове и права за ползване на гаранцията.

КП ООД не носи отговорност в случай на умишлено причинена неизправност над продуктите си след тяхната продажба.

КП ООД гарантира на своите клиенти бърза реакция в случай на повреда в рамките на 24 часа от подаване на сигнал към централния офис или на посоченият в контакти e-mail адрес да изпрати сервизен екип на посоченият от клиента адрес, за да установи и регистрира дадена повреда. В случай, че повредата не може да бъде отстранена на място, КП Билд ООД се задължава в рамките на 72 часа да подмени или ремонтира дефектирал продукт след установяване на причината – фабрична неизправност или умишлено причинена неизправност. В случай на фабричен дефект, разходите по ремонт и подмяна са за сметка на КП Билд ООД. В случай на умишлена неизправност, ремонт и подмяна на дефектирал продукт, се изготвя ценова оферта, която се предоставя на клиента. След заплащане на 100% от стойността и се  извършват необходимите дейности по подмяна и ремонт на неизправният продукт.

КП Билд ООД запазва правото си да променя гаранционните условия и политики в бъдеще, без да бъдат засегнати вече сключени договори и продадени продукти. Всички промени в гаранцията на даден продукт ще бъдат обявявани в сайта www.kp-build.eu в раздел „Новини и събития“.

BACK